Hívjon minket!

+36 80 69 69 00

Munkanapokon 8-16 óráig

A világ első márkanévvel ellátott építőanyaga - Ytong - ötvözte a fa kiváló hőszigetelő képességét és a könnyű megmunkálhatóságát, a mészkő magas nyomószilárdságát, tartósságát, valamint a rendkívül jó tűzálló képességét.

A falazóelemek piacán az Ytong pórusbeton kiemelkedő márka, mert egyedüliként rendelkezik „Környezetbarát Védjegy” tanúsítással, mely igazolja a vállalat környezettudatos elhivatottságát.

Mit is jelent az Ytong Zöld szám?

Az Ytong Zöld szám egy olyan ingyenes információs vonal, melyet reggel 6-tól este 18-óráig bárki bármikor bátran hívhat.
A Xella Magyarország Kft. 2011. július 4-től indította be díjmentes zöld telefonszámát, mely segítséget nyújt minden kedves érdeklődőnek a termékeivel kapcsolatban.

A folyamatosan emelkedő energiaárak, az épületek egyre szigorodó energetikai szabályai eredményeképpen napjainkban felgyorsult a régi házak, lakások utólagos hőszigetelésének igénye. Elsősorban a régi ingatlanok tulajdonosainak szól egy új szigetelési technika, az ásványi hőszigeteléssel történő belső oldali hőszigetelés.

A fenntartható építés, a hosszútávú fenntarthatóság manapság egyre népszerűbbé és ismertté váló meghatározások az épületek jellemzésére. A fenntarthatóság mérése nem egyszerű feladat, de ma már megoldható! Ez a típusú minősítés túlmutat azon, hogy egy épületnek mennyi az energiafogyasztása. Egyre több módszer terjed el, amely a fenntarthatóság mérésével foglalkozik, és annak eredményeképpen az épületek különböző minősítést kapnak. Ilyen tanúsító rendszerek többek között a LEED, a BREEAM és a DGNB rendszerek is.

Alkategóriák

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Adatvédelmi szabályzat Engedélyezem Nem engedélyezem